Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man die seks had met 6.000 vrouwen overlijdt tijdens de daad

De Italiaan Maurizio Zafanti is letterlijk gestorven op zijn hoogtepunt. Hij overleed toen hij seks had met een 23-jarige toeriste.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Romeo van Rimini

Maurizio Zafanti werd ook wel de Romeo van Rimini genoemd. Die bijnaam verdiende hij doordat hij het met meer dan 6.000 vrouwen het bed heeft gedeeld. Hij schepte dan ook graag op dat hij tijdens een goede zomer het met ongeveer 200 vrouwen heeft gedaan.

Werkzaamheden

De 63-jarige Zafanti, die leek op een vroegere versie van Bon Jovi, Zijn obsessie voor vrouwen begon in de jaren ’70 toen hij zeventien jaar oud was en werkte als een nachclubpromotor, waar hij natuurlijk veel met vrouwen in aanraking kwam. “Ik hem eer gedaan voor het toerisme hier dan honderd bureaus”, vertelde hij tijdens een interview in 2016. In de wintermaanden zat hij zeker niet zonder werk. Dan trok hij naar Scandinavië om daar te werken voor touroperators.

hoogtepunt

Dinsdagnacht was Zafanti voor het laatst in actie. Tijdens seks met een 23-jarige vrouw uit Oost Europa kreeg hij een hartaanval. Zij belde nog de hulpdiensten maar die konden hem niet meer redden. Italiaanse media zeggen dat hij gestorven is zoals hij wilde.