Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Stille tocht voor Lara Sint Jago

Vrienden willen hun geliefde graag herdenken.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

De familie van Lara Sint Jago heeft akkoord gegeven voor een stille tocht ter nagedachtenis aan de 25-jarige vrouw uit Bergen Op Zoom die afgelopen weekeinde het leven verloor - na vermoedelijk te zijn gedood door haar vriendje. Ze heeft een 4-jarig zoontje moeten achterlaten.

Updates

Witte ballonnen en waxinelichtjes, de voorbereidingen voor een snel ter organiseren stille tocht voor Lara Sint Jago zijn in volle gang. Updates worden gegeven via deze pagina, zie hier. De tocht zal in Bergen op Zoom plaatsvinden.

Vrienden

Vrienden omschrijven het slachtoffer via reacties op social media en in interviews met media als een lieve rustige meid. Dit in sterk contrast met het temperament van haar vriendje. De nu opgepakte 24-jarige man zou enorm jaloers zijn. Lara en hij maakten het regelmatig uit na ruzie om daarna de draad toch maar weer op te pakken. Hij zou gisteren zijn verhoord door de politie en zal deze week worden voorgeleid.

Actie

Er zijn ook plannen om geld in te zamelen voor de zorg voor het 4-jarige zoontje van Lara. Maar daarover bestaat vooralsnog geen duidelijkheid. Een korte tijd heeft er een actie online gestaan maar die is weer weggehaald.