Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Leerling die lerares bezwangerde in vliegtuig doet nu zijn verhaal

Zoals je gisteren kon lezen is een lerares aangeklaagd vanwege seks met een 16-jarige student. Nu komt ook het verhaal van de jongen naar buiten.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Schoolreisje

Gisteren werd bekend hoe de 29-jarige scheikundelerares Eleanor Wilson seks had met een 16-jarige student. De twee kwamen samen met een klas terug van een schoolreisje in het buitenland en hadden seks in het toilet van een vliegtuig. Later bleek ook nog eens dat Wilson zwanger was door de escapade op de wc.

Dronken

Toen de twee seks hadden was de student naar eigen zeggen dronken. De relatie kwam uiteindelijk aan het licht door een andere leerling die de lerares afperste omdat hij van de situatie wist. Hij zou zijn mond houden als de docente ook seks met hem had.

Seks in vliegtuig

Tegen de politie zei het slachtoffer het volgende over het incident: “Ik zat achterin het vliegtuig en ik was met haar aan het praten. Wij dronken beiden alcohol, alleen ik meer. Toen raakte ze mijn arm aan en ik schok ervan. Ik raakte ook haar aan. Vanaf dat punt kuste ze me op mijn wang en daarna op mijn lippen. Toen zoende ik ook haar en vanaf daar ging het verder. We streelden elkaar en ze ging naar toilet waar ze me bij zich riep. Daar deed ik de deur op slot.” De twee hadden seks. “Het maakte een hoop lawaai omdat we tegen de deur aanstootte”, voegt de jongen in het politieverhoor er aan toe, meldt Mirror.

@backlink(221873)

Geen spijt

Toen de twee elkaar na de gebeurtenissen in het vliegtuig weer zagen, vroeg hij haar of spijt had van de actie. Dat ontkende ze. De jongen raakte in paniek omdat ze onbeschermd seks hadden. De vrouw zei echter dat ze de prikpil had, maar later bleek ze toch zwanger te zijn van de jongen. “Ze vertelde dat ze bang was en niet wist wat ze moest doen. We praatten over abortus omdat ik niet voor het kind kon zorgen. Ze was er boos over.”

Spannend

Na de gebeurtenis in het vliegtuig veranderde Wilson voor de student. Het was mijn lerares niet meer, het was mijn vriendin. Ik vond het wel spannend. Een vrouw van 26 jaar die een mooi huis en een auto heeft die samen met mij was.” Ondanks alles beschrijft hij Wilson als een heel goede lerares die hem goed heeft geholpen. Het proces gaat nog verder.