Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Inbreker Rihanna aangeklaagd

LOS ANGELES - De officier van justitie in Los Angeles heeft een 19-jarige man aangeklaagd voor vier vergrepen, waaronder de inbraak bij Rihanna op 25 september. De overige drie aanklachten zijn eveneens inbraken, bij zanger Tota Matthieu en sporters Yasiel Puig en Robert Woods. De man, genaamd Tyress Williams, kan hiervoor maximaal tien jaar celstraf krijgen, meldt Variety.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Williams wordt ervan verdacht onderdeel te zijn van een vierkoppige groep, die het voorzien heeft op villa's van beroemdheden. In een van de huizen van hen werd een lijst gevonden met daarop de namen van LeBron James, Matt Damon en Viola Davis. Zij zouden de volgende doelwitten van de groep zijn. Het is eveneens denkbaar dat zij verantwoordelijk zijn voor de inbraak bij zangeres Christina Milian, meldt Lillian Carranza, hoofd van de politie in LA.

Het inbreken bij celebrities lijkt een heuse trend in Los Angeles. Behalve Rihanna, werden ook John Mayer, Kanye West, Paris Hilton, Julianne Moore, Usher en Kendall Jenner slachtoffer van inbraak, waarbij voor torenhoge bedragen spullen werden ontvreemdt.