Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Model Kira Mayer eist Oesters en Champagne in cel

Het Russische Instagrammodel Kira Mayer (24) die in mei is opgepakt wegens rijden zonder rijbewijs en het aanbieden van seks aan agenten, heeft het zwaar te verduren in de cel.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Omelet

Kira Mayer: “Toen ze me een vreemde pap brachten als ontbijt, vroeg ik of ik een warme croissant kon krijgen, vers sinaasappelsap, een omelet en kaas. Ik dacht dat je hier gewoon eten kon bestellen zoals in een hotel." 

Eisen

De vrouw wil graag een comfortabeler bed en beter eten. Zelf denkt ze dan aan oesters, vis en champagne en is ook bereid om ervoor te betalen. “Ik snák echt naar oesters. Mijn bed is gemaakt van metalen staven. Ik vroeg een normaal exemplaar met een orthopedische matras en de agenten lachten me gewoon uit.” Zelfs een smartphone krijgt ze niet, hoewel haar eisen naar eigen zeggen niet hoog liggen. 

Jaloers

De vrouw die zichzelf als “een prinses” omschrijft, blijkt ook niet zo goed te liggen bij haar medegedetineerden. Zo zou Mayer al naar het ziekenhuis vervoerd zijn nadat een vrouw kokend water over haar heen goot. Zelf zegt ze dat andere gevangen gewoon ‘jaloers’ zijn op haar uiterlijk.