Arsenal swingt voorbij Fulham naar 5-1 zege

LONDEN (ANP) - Arsenal heeft de smaak te pakken in de Premier League. Na twee nederlagen (tegen Manchester City en Chelsea) won de ploeg van trainer Unai Emery bij Fulham voor de zesde keer op rij in de Engelse competitie. Op Craven Cottage werd het 1-5. Alexandre Lacazette en Pierre-Emerick Aubameyang scoorden allebei tweemaal en het mooiste (team)doelpunt kwam op naam van Aaron Ramsey. André Schürrle scoorde nog namens Fulham.

Bij rust stond het nog 1-1 maar in de tweede helft lieten de 'Gunners' het spel zien wat de Spaanse coach Emery voor ogen heeft. Met veel positiewisselingen en een keer raken werden de Oost-Londenaren stukgespeeld.

Arsenal grossierde in hoogstandjes maar de 3-1 was er een die je normaal alleen in een computerspel ziet. De bal ging vloeiend van schijf naar schijf via kopballen, een hakje in de lucht en strakke passjes en belandde zo bij Ramsey. De technische middenvelder voltooide de aanval doeltreffend en in stijl door de bal achteloos met een hakje achter zijn standbeen in het doel te tikken.