Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man vermoordde 20 vrouwen en had seks met hun lijken

De Mexicaan Juan Carlos vermoordde twintig vrouwen nadat zijn vrouw de slachtoffers naar zijn huis lokte. Uiteindelijk liep de man tegen de lamp toen hij met een wandelwagen vol menselijke overblijfselen liep.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Moord

Carlos bekende tegen de politie dat hij sinds 2012 twintig vrouwen heeft vermoord. Hij sneed bij hen de keel door en had daarna seks met het lijk. Vervolgens sneed hij de lichamen in stukken en voerde het aan zijn honden. Ook gebruikte hij een gedeelte als kunstmest voor zijn planten. De organen bewaarde hij in flesjes en de botten dumpte hij in de omgeving rondom zijn huis. Zijn vrouw Patricia lokte de slachtoffers naar het huis. Ze vertelde hen dat zij goedkope kleding in het huis in Ecatepec verkocht.

Psychopaat

Zondag moest Carlos voor de rechter komen. Psychiaters vertelden dat de man een persoonlijkheidsstoornis had en zelfs een psychopaat kan worden genoemd. Zijn vrouw werd geboren met een psychische stoornis. De twee kenden dan ook niet verschil tussen goed en kwaad.

Onderzoek

Op dit moment bekijken forensische onderzoekers tot wie de lichaamsresten behoren die gevonden zijn. “Wij hebben kunnen ontdekken dat drie vrouwen die verdwenen zijn het koppel kende. Dat leidde ons tot hun huis waar een aantal stoffelijke resten werden aangetroffen”, vertellen de lokale autoriteiten.

Jeugd

Carlos claimt dat zijn haat op vrouwen is ontstaan door een slechte jeugd. Zijn moeder zou hem aangekleed hebben als en een meisje en hem gedwongen hebben om haar seks te zien hebben met verschillende mannen. Toen hij aangehouden werd, had hij volgens lokale media nogal bijzondere uitspraken: “Als je me gaat showen aan de media, kan ik dan op z’n minst een bad nemen en een pak aandoen. Ik ben geen vieze crimineel.”