Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Slachtoffer ontvoering kreeg kokend water over geslachtsdeel en moest Whitney Houston zingen

Twee mannen die een vernederende aanval op een slachtoffer van een ontvoering uitvoerden zijn gevangen gezet. De twee mishandelde de man en dwongen hem te dansen op Whitney Houston muziek.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Drugs

Sakhawat Hussain (35) en Andre Clarke (30) goten zelfs kokend water over de geslachtsdelen van de man en hielden een mes tegen de maag van zijn zwangere vriendin. De mannen voerden hun aanval uit na een geschil over drugs. Hun 32-jarige slachtoffer namen ze gevangen en gebruikten bijlen, een honkbalknuppel en een hamer om hem ernstig letsel toe te brengen. 

Strippen

Drie leden van het gezin van de man, inclusief zijn jonge zoon, werden vervolgens gevangen gehouden in hun eigen huis, waarbij het slachtoffer zelf naar de kelder werd gebracht en enkele uren werd geslagen. Hij werd vervolgens in een auto gebundeld en naar een flat in Dewsbury gereden, waar hij naakt moest strippen en dansen op muziek van Whitney Houston. 

Veroordeeld

“Fysiek en mentaal lijkt het geen twijfel dat deze aanhoudende en wrede aanval littekens op hem achterliet en blijvende littekens op hem zal achterlaten”, aldus de rechtbank. Beide mannen zijn veroordeeld en gevangengezet.