Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Transgendergevangene verandert opnieuw van geslacht nadat hij getrouwd is

Een transgender die zich tien jaar geleden liet veranderen in een vrouw is nu weer man.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Geslachtsingreep

Sommige noemen hem de gelukkigste man in de gevangenis. Hij zat als transgendervrouw in de bajes. Hij ontmoette daar een vrouw en is er getrouwd. Nu heeft hij zijn geslacht opnieuw laten veranderen en wordt hij weer overgeplaatst naar een gevangenis met alleen mannen, meldt het Engelse Metro. Hij veranderde zichzelf eerst in een vrouw en later weer in een man op kosten van de Nationale ziektekostenverzekering. Helaas voor hem moest hij zijn laatste ingreep wel bekopen met een micropenis.

Gelukkig

Medegevangenen reageren verbolgen op het feit dat hij in een vrouwengevangenis kon verblijven. “Vrouwengevangenissen moet voor alleen vrouwen zijn. Het voelde niet goed, maar niemand van ons kon er iets aan doen. Nu hij weer man is, vraag ik me af met welke intentie hij de operatie heeft ondergaan. Ik mocht hier geeneens een moedervlek laten verwijderen.” Een ander zegt: “In de gevangenis leer je heel snel om je niet bezig te houden met iemand anders haar zaken, maar om jezelf te veranderen in een vrouw en tussen andere vrouwen te zijn moet hem wellicht de meest gelukkige gevangene in Engeland maken.”

Eerdere klacht

Eerder was er al een ander schandaal in Groot-Brittannië rondom een transgender. Karen White was geboren als man maar heeft een transitie gedaan en zit nu in een vrouwengevangenis. Zij kreeg twee aanklachten tegen zich van seksueel geweld en is overgeplaatst naar een gevangenis voor mannen.