Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vrouw bijt oor vriendin af in kebabzaak (VIDEO)

Dat je honger hebt als je in een kebabzaak bent kunnen we begrijpen. Maar om nu iemand in haar oor te gaan bijten gaat wel heel ver.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Oor

Victoria Burgess (27) en Jenna Edwards waren allebei dronken en kregen ruzie over geld. Dat ontaarde in een worsteling waar Burgess op een gegeven moment bovenop Edwards zat. Toen werd het pas echt smerig en beet Burgess in het oor van haar ‘vriendin’ en scheurde een deel vervolgens er af, zoals vroeger alleen Mike Tyson dat deed.

In de koelkast

Het slachtoffer weet niet heel veel meer van het incident. Ze kan zich enkel nog herinneren dat ze pijn had en dat er bloed terecht kwam op haar armen. Nadat ze haar oor verloren was, pakte ze het op en gooide ze het weer weg vanwege de schok. Vervolgens werd het lichaamsdeel bewaart in de koelkast van de kebabzaak zodat dokters het er weer aan konden zetten.

Gevangenis

Burgess moest vandaag voor de rechter komen. “Ik heb me nog nooit zo angstig gevoeld in mijn leven. Ik kon niet stoppen met huilen en ik was constant misselijk”, vertelt het slachtoffer in een verklaring. De dader bekende en kreeg vierenhalf jaar cel opgelegd. De rechter noemde de aanval brutaal en onverwacht waardoor het slachtoffer het zich niet meer goed kon herinneren. Foto’s van het incident zijn hier te zien.