Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Televizier-Ring naar Beau van Erven Dorens

AMSTERDAM - Beau van Erven Dorens is donderdagavond beloond voor het tonen van zijn kwetsbare kant. De presentator won de Gouden Televizier-Ring met Beau Five Days Inside, een programma waarin hij zich onderdompelt in instellingen waar je normaal niet binnenkomt.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Beau was tijdens de opnamen van Five Days Inside niet bang om zijn emoties te laten zien. Hij wilde benaderbaar zijn voor de mensen met wie hij meeliep, legde de programmamaker onlangs uit, ook als dat betekende dat hij met tranen in de ogen ergens stond.

Five Days Inside was een groot succes voor Beau, die jarenlang flop na flop maakte. Met het programma, dat een tweede seizoen krijgt, wist hij meermaals een miljoen kijkers te boeien.

Televizier-Ster

Dat succes werd donderdag bekroond met de Gouden Televizier-Ring. De Luizenmoeder en Expeditie Robinson grepen naast de meest prestigieuze publieksprijs in televisieland. Vorig jaar mocht Arjen Lubach de Televizier-Ring om zijn vinger schuiven voor Zondag met Lubach.

Beau’s presentatiekunsten leverden hem niet alleen de ring op, hij mocht eerder op de avond ook de Zilveren Televizier-Ster voor beste presentator in ontvangst nemen. In die categorie troefde hij zijn RTL-collega’s Johnny de Mol en Humberto Tan af.