Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Belgen niet onder de indruk van Oranje

Na een prachtige zege van 3-0 op Duitsland, komt Nederland morgen in actie tegen de Belgen. Die zijn niet zo onder de indruk van de Nederlandse zege.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Oranjekoorts

Het leek even alsof we weer op een WK aanwezig. De gekte die uitbrak nadat Nederland in de Johan Cruijff Arena van Duitsland won. Na de 3-0 zege zien veel mensen het weer helemaal zitten in het Nederlands voetbal. De Belgen snappen het enthousiasme niet zo als we de Vlaamse krant Het Nieuwsblad moeten geloven.

Mazzel

Hoewel de Belgen positief zijn over Frenkie de Jong en Memphis Depay, vinden ze de feeststemming van de Nederlanders overdreven. Duitsland is volgens hen namelijk niet meer zo goed als toen ze in 2014 wereldkampioen werden en had Nederland geluk dat het won. In de tweede helft werd het team teruggeduwd en verdiende de maakten de Duitsers niet gelijk omdat ze grote kansen verprutsten.

België

Hopelijk is België na dinsdag wel overtuigd geraakt van Nederland. Dat zou betekenen dat wij een goede wedstrijd hebben gespeeld tegen het sterrenensemble van onze zuiderburen. De wedstrijd start om 20.45 uur in het Brusselse Koning Boudewijnstadion.