Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Britse baby gered na aanval met kruisboog

LONDEN (ANP) - Een aanval met een kruisboog heeft in de Britse hoofdstad Londen het leven gekost aan een hoogzwangere vrouw. Haar kind kon met een keizersnede worden gered. De pijl zou het ongeboren kindje maar net hebben gemist, bericht de krant Evening Standard. Het slachtoffer was acht maanden zwanger.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Slachtoffer Sana Muhammad (35) is volgens haar echtgenoot neergeschoten in haar huis. Dat gebeurde in het bijzijn van haar vijf kinderen. De man van Muhammad vertelde dat hij een doos ging wegzetten in de schuur en daar plots oog in oog stond met een man met een kruisboog. Die achtervolgde hem vervolgens de woning in.

,,Mijn vrouw was daar de afwas aan het doen. Ik schreeuwde: rennen, rennen, rennen'', vertelde de 42-jarige man. ,,Hij schoot haar neer. Ik kan de gedachte niet van me afzetten dat ze is geraakt door een pijl die voor mij was bedoeld.''

De politie kon de dader ter plekke aanhouden. Het gaat vermoedelijk om de ex van het slachtoffer. De vrouw overleed in het ziekenhuis. Haar zoontje kreeg de naam Ibrahim. Zijn toestand is stabiel, bericht de BBC.