Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Oranje traint met fitte selectie

ZEIST (ANP) - Ronald Koeman leeft met een fitte selectie toe naar de komende duels van het Nederlands elftal met Frankrijk en Duitsland in de Nations League. De bondscoach traint in Zeist met al zijn 24 internationals.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Oranje oefent donderdag aan het einde van de middag achter gesloten deuren. Op vrijdagochtend staat er nog een lichte oefensessie op het programma. Nederland ontvangt vrijdagavond wereldkampioen Frankrijk in een uitverkochte Kuip en sluit de groepsfase van de Nations League maandagavond af met een bezoek aan Duitsland in Gelsenkirchen.

Koeman heeft al laten doorschemeren dat hij tegen de Fransen veel spelers gaat opstellen uit zijn succesvolle basisploeg voor het duel van vorige maand met Duitsland (3-0). Doelman Jasper Cillessen vormde toen een defensie met Denzel Dumfries, Matthijs de Ligt, Virgil van Dijk en Daley Blind. Marten de Roon, Georginio Wijnaldum en Frenkie de Jong waren destijds de middenvelders van Oranje. Memphis Depay, Steven Bergwijn en Ryan Babel mochten voorin het verschil maken.