doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

DNA verdachte Dennis D. gevonden bij moordzaak Shadi Saker

Op de hulzen die zijn aangetroffen op het plaats delict in Enschede, is DNA van hoofdverdachte Dennis B. gevonden.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Op de hulzen die zijn aangetroffen op het plaats delict in Enschede, is DNA van hoofdverdachte Dennis B. gevonden.

Shadi Saker - een dealer in het milieu - werd eind januari '18 dood gevonden in zijn auto op de kruising van de Brinkstraat en Palembangstraat in Enschede. Hij heeft waarschijnlijk nog even geleefd na de beschieting, want zijn auto werd enkele meters verderop gevonden. Zijn voet stond nog op het gaspedaal. Justitie denkt vrij hard bewijs te hebben tegen hoofdverdachte Dennis B., zo meldt RTVOost.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Hulzen

Op de hulzen die zijn gevonden bij het plaats delict is DNA van hoofdverdachte Dennis B. gevonden, zo is uit forensisch onderzoek duidelijk geworden. Uit verder onderzoek blijkt dat die hulzen uit een vuurwapen komen dat op aanwijzing van een mede-verdachte van Dennis B. in het water is gevonden.

Drugsdealers

Het Openbaar Ministerie gaat ervan uit dat Saker beschoten is, omdat hij weigerde drugs aan de verdachten te geven zonder te betalen. Dennis B. en de vrouwelijke mede-verdachte Mukaddes O. hebben die nacht  meerdere drugsdealers gebeld, maar hadden geen geld om te betalen. De dealers haakten af. Het incident heeft daarmee het karakter van een mislukte ripdeal.

Beitel

Saker gaat op een gegeven moment toch op de afspraak met Dennis B. in. Het is een oude bekende van hem uit het circuit. B. zit in een wagen, waarin op dat moment ook Mukaddes plaats heeft genomen. Deze vrouw heeft de politie gezegd gedwongen te zijn meegegaan met Dennis B. Ook zegt ze meerdere keren door hem bedreigd te zijn, onder meer met een beitel. Dat zou ook nog op de avond voor de schietpartij zijn gebeurd. 

Zwerver

RTV Oost geeft vandaag een huiveringwekkend beeld van de vrouwelijke verdachte, die vanmorgen voor het eerst voor de rechter verscheen. Ze zou een zwervend bestaan leiden en er zeer onverzorgd uit zien.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws