Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zeventigjarigen op cruise betrapt met koffers vol coke

Tijdens een cruise dat op weg was van de Caraïben naar het Verenigd Koninkrijk is een stel van 72 en 70 jaar oud betrapt met negen kilogram cocaïne.

Zeventigjarige op cruise betrapt met koffers vol coke

Koffers

Toen het cruiseschip aanmeerde in Lissabon heeft de Portugese politie na een tip van het Britse National Crime Agency een huiszoeking gedaan in de kajuit van het stel. Daarbij werd verspreid over vier koffers zo’n negen à tien kilogram cocaïne gevonden. 

Onderzoek

“De man en vrouw zijn van Britse afkomst, maar wonen momenteel niet in Engeland, maar in een ander Europees land. Welk land dat is, kan ik niet zeggen, omdat het onderzoek momenteel lopende is”, dat meldt Vitor Ananais, die het onderzoek van de Portugese gerechtelijke politie leidt.

Rechter

Het schip de Marco Polo van Cruise and Maritime Voyages heeft 610 passagiers en 294 crewleden. Nadat het koppel gearresteerd werd, zette het schip zijn reis richting het Verenigd Koninkrijk verder. Het stel heeft de drugs vermoedelijk op een Caraïbisch eiland ontvangen. Op 5 december verschenen de verdachten voor de rechter. Ze verblijven momenteel allebei apart in de gevangenis.