Napoli en Torino kunnen niet scoren

NAPElS (ANP) - Napoli heeft de thuiswedstrijd tegen Torino niet kunnen winnen. De nummer twee uit de Serie A staat door het doelpuntloos gelijkspel op dertien punten van titelverdediger Juventus. De koploper, die woensdag in de Champions League in actie komt tegen Atlético Madrid, won vrijdag al met 3-0 van Frosinone.

Napoli kreeg in de eerste helft goede kansen via José Callejón en Arek Milik. Milik kreeg na ruim een half uur een voorzet van Fabián Ruiz, maar kon de bal net niet binnentikken. In de tweede helft ging Napoli door met het missen van kansen. Torino-doelman Salvatore Sirigu bracht redding op schoten van Ruiz en Milik. Lorenzo Insigne zag een schot op de paal belanden.

Napoli-middenvelder Allan kreeg in blessuretijd nog zijn tweede gele kaart bij een counter van Andrea Belotti. De Braziliaan probeerde samen met ploeggenoot Kevin Malcuit Belotti af te stoppen en kreeg van de scheidsrechter geel, maar Malcuit maakte de overtreding. Door ingrijpen van de videoscheidsrechter werd de situatie aangepast en mocht Allan blijven. Torino kon uit de vrije trap niet scoren.