Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Napoli kan ook bij Torino niet scoren

TURIJN (ANP) - Voor de tweede keer in vijf dagen tijd heeft Napoli met 0-0 gelijkgespeeld. De ploeg van trainer Carlo Ancelotti kwam woensdag in de Champions League niet tot scoren bij de Belgische kampioen Racing Genk en bleef zondag ook 'droog' staan bij Torino. Met 13 punten uit zeven wedstrijden staat Napoli op de vierde plek in de Serie A, met voorlopig 5 punten minder dan koploper Internazionale dat later op zondag titelhouder Juventus (16 punten) ontvangt.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

De oud-PSV'ers Dries Mertens en Hirving Lozano begonnen beiden in de basis bij de ploeg uit Napels. Lozano moest na een uur plaatsmaken voor José Callejon. De ex-Ajacieden Arek Milik en Amin Younes bleven op de bank.

Jerdy Schouten debuteerde als invaller voor Bologna in de Serie A. De 22-jarige middenvelder, in de zomer overgekomen van Excelsior, mocht de laatste 20 minuten tegen Lazio meedoen. Vlak daarvoor was ploeggenoot Gary Medel met rood van het veld gestuurd. Het duel eindigde in 2-2, ook omdat Joaquin Correa in de slotfase namens Lazio een strafschop miste.