Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

VVV-Heracles stilgelegd na blessure Promes

VENLO (ANP) - Scheidsrechter Erwin Blank heeft het duel tussen VVV-Venlo en Heracles Almelo ongeveer twintig minuten stilgelegd na een op het oog ernstige blessure bij VVV-speler Jerold Promes. De verdediger kwam na ongeveer vijf minuten in een duel met Joey Konings in botsing en kwam ongelukkig ten val. Promes lijkt volgens de arbiter een knieblessure te hebben.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

,,Het ziet er ernstig uit. Daarom hebben we besloten even naar binnen te gaan. Het kan nog even duren. Als alles weer rustig is gaan we naar buiten", zei de scheidsrechter bij FOX Sports. Blank gaf Konings een gele kaart. Uit tv-beelden bleek dat hij zijn tegenstander vrijwel zeker niet raakte.

,,Jerold lijkt iets aan zijn knieschijf te hebben", liet technisch directeur Stan Valckx van VVV weten. Het is volgens Valckx niet bekend of Promes ook iets aan zijn kruisbanden heeft. ,,Er moet gewacht worden op de ambulance."

De voetballer werd ongeveer vijftien minuten op het veld behandeld en daarna op een brancard gehesen. Onder luid applaus van het publiek werd de 34-jarige verdediger naar het ziekenhuis gebracht. De wedstrijd werd na ruim twintig minuten bij een 0-0-stand hervat.