Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Huddersfield laat zege glippen bij West Ham

LONDEN (ANP) - Huddersfield Town heeft bij West Ham United een voorsprong van 3-1 niet kunnen vasthouden. Mede dankzij de eerste treffer in de Premier League van Juninho Bacuna leek de hekkensluiter van de Premier League op weg naar de vierde zege, maar de thuisploeg knokte zich terug en won in de blessuretijd met 4-3.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Huddersfield Town blijft laatste. De ploeg heeft zestien punten minder dan Burnley, dat op de veilige zeventiende plek staat.

West Ham kwam na een kwartier op voorsprong door een strafschop van aanvoerder Mark Noble. Bacuna maakte met een kopbal uit een hoekschop twee minuten later gelijk. Voor de afgelopen zomer van FC Groningen overgekomen middenvelder betekende dat zijn eerste doelpunt voor de Engelse club. Karlan Grant scoorde daarna twee keer, de tweede op aangeven van Terence Kongolo.

Angelo Ogbonna maakte een kwartier voor tijd de aansluitingstreffer. Javier Hernández bezorgde West Ham alsnog de zege met twee treffers. De ingevallen Mexicaan maakte de 4-3 in de toegevoegde tijd.