Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Aangeklaagde bokser mept terug met video waarin journaliste lapdance geeft (+VIDEO)

Het interview van journaliste Jenny Sushe met de Bulgaarse topbokser Kubrat Pulev veroorzaakte vorige week veel ophef vanwege een onverwachte kus. De Amerikaanse klaagde de bokser aan voor seksuele agressie, maar Pulev mept terug

Aangeklaagde bokser mept terug met video waarin journaliste lapdance geeft

Feestje

Voor zwaargewicht Pulev was het interview met Sushe na zijn winst tegen de Roemeen Bogan Dinu slechts het begin van een lange feestavond. Die eindigde met een afterparty, waarop er tot zes uur ’s ochtends gefeest werd. Eén van de prominente gasten was Jenny Ravalo, alias Sushe omdat ze ook werkt als sushi-chef.

Lapdance

Tijdens een speciaal persmoment dat was ingelast na het incident, nagelt Jenny de bokser aan de schandpaal. “Geen enkele vrouw zou op deze manier behandeld mogen worden”, klonk het onder andere. Voor Pulev was de maat daarmee duidelijk vol. “Die vrouw is totaal mijn type niet”, stelt hij in een interview met het Duitse Bild. “Ik ben niet bang voor haar gerechtelijke stappen. Niet veel later plaatste de bokser een video op zijn Facebook waarop te zien is hoe Jenny een lapdance geeft aan één van zijn vrienden.

Interviews

“Ik heb in heel mijn carrière al tienduizenden interviews gegeven en iedereen kent me als een vriendelijke en hoffelijke man. Maar zij (Jenny) kwam al tijdens de weging naar me toe en zei me dat we na mijn mogelijke zege gingen feesten!”. De bokslicentie van Pulev is na het incident voorlopig ingetrokken. Op 14 mei volgt een zitting waarbij er hopelijk meer duidelijkheid volgt.