Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Drake ook op tijd voor tweede concert

AMSTERDAM - Rapper Drake is dinsdag rond 21.30 uur begonnen met zijn tweede optreden deze week in de Ziggo Dome. Dat heeft de concertzaal via Twitter bekendgemaakt.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Maandag zong Drake voor een halflege zaal. De omstreden rapper zegde tot nu toe al drie keer zijn optreden in Amsterdam op het laatste moment af, om diverse redenen.

Overigens stond dit concert eerst op 25 april gepland. Maar op het laatste moment verplaatste Drake het optreden. De reden van het wijzigen van het tourschema is nog steeds onbekend. Na deze laatste verplaatsing hebben veel mensen hun kaartje voor de oorspronkelijke datum teruggegeven, meldt concertorganisator Mojo.

De recensies van het concert op maandagavond waren matig. NRC stelde dat de rapper zijn hits afraffelde, terwijl Trouw vond dat Drake "alle kanten op vloog" met het concert. AD constateerde dat zijn "werklust hartverwarmend was en zijn visuele vuurwerk indruk maakte. Maar het was simpelweg ontoereikend om het concert boven de middelmaat uit te tillen."