Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

‘Cristiano Ronaldo kan dagvaarding verwachten’

De advocaten van Kathryn Mayorga hebben het adres van Cristiano Ronaldo achterhaald. Hierdoor kunnen zij de Portugese topvoetballer een dagvaarding sturen.

‘Cristiano Ronaldo kan dagvaarding verwachten’

Cristiano Ronaldo

Mayorga beschuldigt Ronaldo ervan dat hij haar verkracht heeft in een hotel in Las Vegas toen hij zijn transfer naar Real Madrid vierde. Dat was zo’n tien jaar geleden. Ronaldo zelf ontkent ten stelligste dat hij iets met de vrouw heeft gedaan en dat ze leugens verspreidt.

Dagvaarding

De advocaten van Ronaldo doen er alles aan om de zaak te sluiten. Een van de manieren was om het adres van de Portugees niet prijs te geven. Hierdoor kan er geen dagvaarding worden ontvangen en daardoor kon hij niet voor de rechter gedaagd worden. Doordat een ingeschakelde privédetective alsnog het adres van de sterspeler heeft ontdekt, kan deze alsnog worden verstuurd. Doordat Italië en de Verenigde Staten een uitleververdrag hebben kan zijn huidige land van verblijf meewerken aan de rechtsgang, meldt Daily Mirror.

De vrouw wilde eerder naar eigen zeggen niet praten, omdat ze claimt zwijggeld van de Portugees te hebben gekregen. Volgens Ronaldo is het allemaal onzin. Hij doet er dan ook alles aan om zijn naam te zuiveren.