Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Rabiot in Turijn voor contract bij Juventus

TURIJN (ANP) - De Franse international Adrien Rabiot (24) is zondag op het vliegveld van Turijn aangekomen. Naar verwachting ondertekent de transfervrije middenvelder op korte termijn een lucratief contract bij Juventus. Hij is afkomstig van Paris Saint-Germain waar hij zijn aflopende contract niet wilde verlengen. Door die weigering wenste trainer Thomas Tuchel hem dit kalenderjaar niet meer op te stellen.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Juventus maakte eerder op zondag op het eigen twitteraccount bekend dat de club maandag met "nieuws" zou komen. Volgens veel Italiaanse media zou het daarbij gaan om de komst van Matthijs de Ligt. De aanvoerder van Ajax wordt al weken in verband gebracht met een overstap naar Juventus. Nu lijkt het er vooralsnog echter op dat de Italiaanse kampioen met het twitterbericht op Rabiot doelde en (nog) niet op De Ligt.

Rabiot wordt deze zomer de tweede speler die Juventus transfervrij vastlegt. Eerder verhuisde Welshman Aaron Ramsey zonder afkoopsom na elf jaar van Arsenal naar de "Oude Dame".