Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Shanice van de Sanden had moeite met media tijdens WK

Shanice van de Sanden is een van de speelster die het meest besproken werd tijdens het WK. Ook zelf is ze onder de indruk van alle media-aandacht.

Shanice van de Sanden had moeite met media tijdens WK

Uit vorm

Hoewel de finale een prachtig resultaat is voor de Nederlandse vrouwen, baalt Shanice van de Sanden van haar eigen vorm. Haar spel zorgde dan ook voor veel discussie in de media. Uiteindelijk raakte de speelster haar basisplaats kwijt aan Lneth Beerensteyn.

Shanice

De normaal goedlachse en kleurrijke speelster was alle aandacht niet gewend. Er werd veel over haar gezegd en geschreven en dat ging naast haar spel ook over haar kapsels die continu veranderde. “Ik denk dat de media in mijn kop zijn gaan zitten dit WK,” vertelt de speelster aan Nu.nl. “Ik volg niet alles wat er in de media over mij verschijnt, maar ik kan er niet omheen", vertelt Van de Sanden. "Na een wedstrijd word ik geïnterviewd en dan hoor ik wat er over me gezegd is. Maar goed, dat moet niet uitmaken. Het is gebeurd. Kop omhoog en doorgaan, dat is het enige wat ik kan doen."

Teamprestatie

Toch is ze blij met de prestaties van het team en vindt ze dat ze het goed gedaan hebben. Het team komt vandaag aan op Schiphol en zit vanavond met z’n allen in Studio France bij de NOS.