Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Yolanthe reageert op situatie rondom Wesley Sneijder

Yolanthe Cabau Sneijder was gisteren bij Eva Jinek te gast om te praten over een nieuwe politieserie waarin zij de hoofdrol speelt. Daarnaast ging het ook heel eventjes over Wesley Sneijder.

Yolanthe reageert op situatie rondom Wesley Sneijder

Yolanthe en Wesley

De scheiding tussen Yolanthe en Wesley zorgt nog steeds een heet onderwerp. Hoewel de twee al verschillende keren in de media zijn verschenen na hun breuk, is er altijd nog maar weinig bekend over hun scheiding. Eerder liet Wesley al weten dat hij wil dat mensen Yolanthe met rust laten.

Spanning

Toen Jinek het onderwerp aansneed, reageerde Yolanthe wat gespannen. “Om heel eerlijk te zijn vond ik het spannend om hier vanavond te zitten. Het is voor het eerst weer voor de camera’s en er is veel gebeurd”, vertelde ze aan de talkshowhost. Ze liet weten er niet veel over te willen zeggen en dat ze bezig is met andere projecten. Toen Jinek vroeg of het goed met haar ging antwoordde ze kort: “Ja.”

DNA

Yolanthe is te zien in de nieuwe politieserie DNA waarbij ze samen met drie andere vrouwen de hoofdrol speelt. Elke week lossen ze een moordzaak op en daarnaast ligt de focus ook op het privéleven van de dames. De serie start aanstaande donderdag om 20.30 uur op SBS 6.