Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Drugsdeal-actrice Imanuelle Grives weer op vrije voeten

Het heeft even geduurd, anderhalve maand om precies te zijn, maar Imanuelle Grives is weer op vrije voeten. Ze dealde drugs op het festival Tomorrowland.

Drugsdeal-actrice Imanuelle Grives weer op vrije voeten

Imanuelle Grives

De Antwerpse rechter heeft besloten dat Grives haar proces in vrijheid mag afwachten. Daarvoor heeft de actrice een verzoek voor ingediend. Wel moet ze een borgsom van 5.000 euro betalen. Zodra die binnen is mag ze weer naar huis, meldt het AD. De actrice zit sinds 21 juli vast.

Drugs

Haar zaak wordt voor het eerst op 19 september behandeld. Grives staat terecht omdat ze werd aangetroffen met grote hoeveelheden drugs werd aangetroffen op het Belgische dance-festival Tomorrowland.  Ze had meer dan 100 xtc-en amfitaminepillen bij zich en daarnaast ook nog 20 gram cocaïne en 10 gram ketamine.

Acteren

De actrice verklaarde dat ze de genotsmiddelen verkocht om zich in te leven voor een rol in de film Suriname. Veel gaat dat haar niet opleveren, want de filmmaker heeft haar inmiddels vervangen. Het Belgische Openbaar Ministerie vindt het tevens een slecht excuus voor het verhandelen van verboden middelen.

Wil je meer lezen over de bijzondere drugszomer en Imanuelle Grives? Koop dan de nieuwe Panorama die nu in de winkel ligt. Tevens is die hier te bestellen.