Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Huwelijk Amanda Balk toch echt voorbij

Amanda Balk zet een punt achter haar huwelijk met Stavros T. De Griekse partner van de realityster werd vorig jaar opgepakt voor betrokkenheid bij het telen van hennep. Hij kwam in mei van dit jaar op vrije voeten, in juli werd bekend dat Amanda en Stavros hun relatie probeerden te redden. Nu heeft Amanda een bericht op Instagram geplaatst, waarin ze aangeeft dat het huwelijk voorbij is.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

"Mijn man, waar ik mee getrouwd was, heeft een misstap begaan, één die ik dacht niet te kunnen vergeven. Omdat ik niet zomaar met iemand trouw, wilde ik hem als persoon en onze liefde nog een kans geven", schrijft Amanda, die vooral bekend is van De Gouden Kooi. "Daarom heb ik ook voor deze liefde keihard gestreden, maar die battle heb ik toch helaas verloren. Nu is het tijd voor familie, vrienden, rust en verwerking."

In hetzelfde bericht vraagt de 31-jarige Amanda, die een dochter heeft met Afrojack, om meer privacy. "Sinds mijn negentiende sta ik in de schijnwerpers en ligt mijn liefdesleven altijd onder de aandacht. Er wordt van alles over me geschreven, gespeculeerd en er liggen zelfs paparazzi voor de school van mijn dochter mij op te wachten. Ik schrik van die invasie van mijn privacy en kies er daarom voor mijn eigen krant te spelen. Als er iets geschreven wordt over mijn liefdesleven. Dan vanuit mij. In mijn woorden. Op mijn manier. De waarheid."