Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Kanye West preekt voor nieuwe stadsgenoten in Wyoming

Kanye West is verhuisd naar een reusachtige ranch in Wyoming en dat zal het nabijgelegen cowboystadje Cody weten ook. De 42-jarige rapper organiseert daar zondagochtend namelijk een van zijn welbekende spirituele zondagsdiensten.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Vaak is de zogenoemde Sunday Service een besloten feestje, maar dit keer is iedereen welkom. Het Buffalo Bill Center of the West in Cody kondigt met gigantische billboards de komst van Ye en zijn koor van 80 man sterk aan. Wellicht ziet de man van Kim Kardashian dit als de perfecte kans om zijn nieuwe buren te leren kennen.

Op foto's van TMZ is te zien dat Kanye de voorbereidingen serieus neemt. Grote witte tenten zijn opgezet en cateringbedrijven rijden af en aan. Volgens de website van het evenementencentrum is er plaats voor 200 zittende gasten of 700 staande gasten. Hoeveel mensen op de zondagsdienst afkomen is nog onbekend. Cody telt zo'n 10.000 inwoners, maar fans van West zullen vast ook wel een tripje naar het stadje over hebben voor een preek van hun idool.

Doorgaans worden de Sunday Services van Kanye georganiseerd in Californië. De diensten zijn alleen toegankelijk voor familie en vrienden, onder wie bekende sterren als Brad Pitt, Katy Perry, Courtney Love en Diplo. Naar verluidt is er plaats voor zo'n 50 mensen. Toch is Wyoming niet de eerste grote zondagsdienst. Kanye verscheen eerder met zijn Sunday Service in Chicago en Atlanta, wat ook grootse feesten werden. Ook was er een tijdens het festival Coachella.