Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Sylvie Meis let op het geld

Dat Sylvie van het leven houdt, is geen geheim. Toch blijkt ze wel degelijk op haar eigen uitgaven te letten.

Sylvie Meis let op het geld

Sylvie Meis

De mannen in het leven van Sylvie hebben vaak diepe zakken, maar volgens haar eigen zeggen geeft ze het niet uit aan kleding. In haar column in Grazia laat ze namelijk weten goed op haar uitgaven te letten als het gaat om kleding. Je zou je bijna afvragen waarom ze dan toch altijd bij rijke miljonairs terechtkomt.

Dior

Ze vindt 6.000 euro uitgeven aan Dior leuk, maar toch vindt ze iets nog fijner: "Doe mij dan liever een shopsessie van 500 euro bij Zara, H&M en Mango, of online bij Revolve. Die coole highstreet spijkerbroek van 29 euro combineer ik vervolgens met een mooie tas en schoenen."

Vakantie

Ook op de vakantie probeert ze ‘zuinig’ om te gaan met het geld, ze boekt haar reizen dan ook ver van te voren. Opvallend, aangezien ze elke week wel weer ergens anders uit de zee lijkt lopen. Wel geeft ze toe businessclass te vliegen.

Damián

De zuinigheid probeert ze ook mee te geven aan haar zoontje Damián. De inmiddels dertienjarige jongen krijgt kleedgeld en moet het daarmee doen. Zij wil dan ook dat hij de waarde van geld inziet.