doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Ook Martin Koolhoven omarmt zwarte komedie Bumperkleef

Ook regisseur Martin Koolhoven heeft zich aangesloten bij de fans van de komische bioscoopthriller Bumperkleef. De filmfanaat beleed zijn enthousiasme voor de film, die het matig doet in de bioscopen, op Facebook. "Nu pas Bumperkleef gezien, schandalig", erkent Koolhoven. "Leuke film, gaat dat zien."
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Horrorliefhebbers spoorden mensen op sociale media de afgelopen weken aan om naar de film van regisseur Lodewijk Crijns te gaan. De zwarte komedie vertelt over het gezinnetje van vader Jeroen Spitzenberger dat na een verkeersruzie wordt achtervolgd door de bestuurder van een mysterieus busje. De zwarte komedie kreeg lovende recensies, maar het publiek lijkt de weg naar de bioscoop nog niet echt te vinden.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Producent en festivaldirecteur Jan Doense, die in de filmwereld bekendstaat als Mr Horror, heeft op Twitter en Facebook meerdere oproepen geplaatst om mensen aan te sporen een kaartje te kopen. Hij lijkt veel bijval te krijgen van andere fans. En ook Dick Maas, met hits als De Lift, Amsterdamned en Sint de belangrijkste genreregisseur van Nederland, plaatste op sociale media als steunbetuiging de trailer van de film en een overzicht met alle positieve recensies dat NU.nl maakte.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws