Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Tijger-redder aangevallen door dieren tijdens speeltijd

De Amerikaanse Patty Perry zet zich met een eigen stichting in voor het redden voor tijgers. Toen ze met de dieren aan het spelen was moest ze echter zelf gered worden.

Tijger-redder aangevallen door dieren tijdens spelen

Tijger

De 66-jarige Parry richtte Wildlife Environmental Conservation op, een stichting die zich inzet voor het behoud van wilde dieren. In een opvangcentrum voor de dieren ging het echter helemaal mis. Toen het speeltijd was, greep een van de dieren haar bij haar been en werkte haar naar de grond. Ze liep daarbij verwondingen op aan haar hoofd en schouders.

Gewond

Uiteindelijk konden andere medewerkers haar uit haar benarde positie bevrijden en haar uit het verblijf te halen. De vrouw ligt nu in het ziekenhuis en hoopt zo snel mogelijk weer de tijgers te kunnen bezoeken.

Ongelukje

Volgens Michael Berry, advocaat van de stichting, is er sprake van een ongeluk. De tijgers zouden het per ongeluk hebben gedaan. Het was duidelijk dat ze met aar aan het spelen waren aangezien ze van haar houden. "Ze heeft ze opgevoed sinds dat ze jong zijn,” vertelt hij. Er is echter wel een onderzoek naar het voorval ingesteld. Maar misschien is het gewoon niet zo heel slim om met wilde dieren te gaan spelen?