Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Duncan Laurence dankbaar voor jaar 'dat alles veranderde'

Duncan Laurence is ontzettend dankbaar voor alles dat hem het afgelopen jaar op muzikaal gebied is overkomen. Meedoen aan het Eurovisiesongfestival heeft voor de muzikant "alles veranderd", zo schrijft hij in een post op Instagram.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

"Wat begon als een idee bleek het begin van iets groots", blikt de songfestivalwinnaar terug op 2019. Na zijn winst op het liedjesfestijn volgden tientallen optredens, een Europese tournee en een single. "Dit afgelopen jaar heeft alles veranderd. En met alles bedoel ik volledig alles", aldus Duncan, die naar eigen zeggen eindelijk de kans kreeg om zijn droom na te jagen. "Een impact die de rest van mijn dagen doorwerkt in mijn carrière en leven."

De 25-jarige zanger is dan ook vastberaden om de komende jaren verder te bouwen aan zijn plek in de muziekwereld. Ook hoopt Duncan in de toekomst jonge, nieuwe artiesten te kunnen helpen "om hun doelen te bereiken en hun dromen te leven, net zoals Ilse DeLange met mij deed en doet."

Tot slot bedankt hij al zijn fans. "Ik ben zo blij en vereerd om dit jaar op tournee te zijn geweest en om jullie allemaal te hebben ontmoet. Jullie maken het mogelijk dat ik mijn droom kan leven en ik kan jullie daar niet genoeg voor bedanken."