Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Isabelle Brinkman mishandeld na vuurwerkincident

Isabelle Brinkman is woensdagmiddag mishandeld door de moeder van een jongetje dat door de oud-TMF-veejay werd aangesproken op het afsteken van vuurwerk. Het jongetje deed dit bij een schoolplein in de Haagse wijk waar ze woont.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Toen Brinkman daar iets van zei, gooiden het jochie en zijn vrienden vuurwerk naar de presentatrice en haar 9-jarige dochtertje toe. Ook zou het jongetje de voormalige TMF-coryfee en haar dochter kanker hebben toegewenst.

Volgens Brinkman werd ze daarna belaagd door de moeder van het jongetje. Die zou haar in het gezicht hebben gestompt, aan aan haar haren hebben getrokken en tegen de grond hebben gewerkt terwijl zij op Brinkman bleef stompen en schoppen. Uiteindelijk werd de presentatrice geholpen door een voorbijganger die de vrouw van haar af trok.

Ziekenhuisbezoek

"Terwijl mijn kind en haar vriendinnetje er huilend en doodsbang bijstonden", meldt Brinkman vrijdag op Facebook. De presentatrice moest in het ziekenhuis aan haar verwondingen worden behandeld.

Zij roept de vrouw met klem op zich te melden voor een goed gesprek. "Ik ben ontzettend benieuwd hoe zij zich nu over dit incident voelt", stelt Brinkman. "Heeft zij haar kind hierop aangesproken of meende ze dat ze het recht had zo als een idioot tekeer te gaan?" De televisiemaakster heeft aangifte van de mishandeling gedaan.