Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vriendin weg bij R. Kelly

Azriel Clary heeft R. Kelly verlaten en begint nu samen met haar familie aan een "verwerkingsproces", zo laat de 22-jarige maandag weten op Instagram.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

De zanger werd in de vorig jaar verschenen documentaire Surviving R. Kelly door een aantal exen beschuldigd van seksueel en psychologisch misbruik. Clary en een andere jonge vrouw, Joycelyn Savage, waren de enigen die wel nog bij de muzikant bleven.

Een paar dagen geleden kregen de de twee vrouwen een heftige ruzie in het appartement van R. Kelly dat ze deelden terwijl de zanger in de gevangenis diverse misbruikrechtszaken afwacht. Een van de twee lekte geluidsopnames van de aanvaring aan The Shade Room. Daarin was te horen dat Clary Savage ervan beschuldigde seks met haar te hebben gehad terwijl ze minderjarig was.

Clary was 17 toen ze bij Kelly en Savage introk. Haar familie heeft jarenlang geprobeerd haar te overtuigen de zanger te verlaten. In verschillende interviews lieten haar ouders weten het idee te hebben dat hun dochter was gehersenspoeld.

In haar Instagrampost maandag bedankt Clary iedereen die haar volgt, "want jullie geloofden in mij toen ik nog niet in mezelf kon geloven". Ze schrijft daarbij dat ze hoopt dat er betere tijden voor haar zullen aanbreken.