Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Emma Heesters zoenend gespot met Wesley Sneijder: dit zegt ze er zelf over

Wesley Sneijder heeft Emma Heesters een heel intiem verjaardagscadeau gegeven. Althans, als we bronnen uit het Amsterdamse uitgaansleven mogen geloven. De twee zijn namelijk zoenend gespot in café Bolle Jan.

Dit zegt Emma Heesters over 'zoen' met Wesley Sneijder

Van Emma Heesters (24), bekend van Beste Zangers, weten we dat ze alweer een tijdje gelukkig is in de liefde. Maar wie deze mystery man is wil ze nog niet bekendmaken. Maar nu lijkt het erop dat het niemand minder dan Wesley Sneijder (35) is.

De twee werden vorige week namelijk zoenend gespot in het Amsterdamse café Bolle Jan, waar Emma tot in de late uurtjes haar verjaardagsfeest vierde. Zelf ontkent Emma deze geruchten. Wanneer haar gevraagd wordt naar Wesley Sneijder op haar feestje kan ze alleen maar breed lachen en zeggen: "Die was er niet. Zou wel gezellig zijn geweest."

Over het feestje zelf zegt de zangeres: “Ik heb het ontzettend leuk gevierd met vrienden”, vertelt ze. “Daarom heb ik nog meer zin in aankomend jaar. Ik ben gewoon zo dankbaar met wat er het afgelopen jaar is gebeurd.”