Voetballer Lyon valt flauw op het veld

LYON (ANP) - Olympique Lyon heeft in de Franse competitie een overwinning geboekt op Toulouse, maar na afloop ging het vooral over Martin Terrier. De Franse aanvaller zakte na zo'n 20 minuten ineens in elkaar, zonder dat er een tegenstander in de buurt was. Het leidde tot heel wat paniek op het veld.

Terrier werd minutenlang behandeld en ging per brancard van het veld. Nog tijdens de wedstrijd maakte Lyon bekend dat de 22-jarige Fransman te maken had met een snel dalende bloeddruk. Hij viel daardoor flauw. "Onze speler is nu weer bij kennis, het gaat goed met hem", meldde de Franse voetbalclub.

Lyon won het duel met Toulouse met 3-0. Karl Toko Ekambi, de vervanger van Terrier, tekende voor de laatste treffer. Kenny Tete bleef op de bank bij Lyon, dat zonder de zwaar geblesseerde Memphis Depay is opgeklommen naar de subtop van de Ligue 1.