doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Mattie en Marieke runner-up bij Gouden RadioRing

In de strijd om de Gouden RadioRing had winnaar Wilfred Genee met zijn team Veronica Inside de meeste concurrentie te duchten van Mattie en Marieke. Dat maakte de organisatie van de verkiezing vrijdag bekend met de publicatie van de top 5 van de kanshebbers. Uit de ranglijst blijkt dat de ochtendshow Mattie & Marieke van Qmusic op de tweede plaats is geëindigd en Somertijd van Radio 10 de derde plaats bezet.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Club Ondersteboven van SLAM! staat op de vierde plek, ondanks de fanatieke campagne die Bram Krikke en copresentator Tom van der Weerd voerden. Voorafgaande aan de uitreiking presenteerden ze een marathonuitzending van 24 uur om stemmen te werven. Ekdom in de Morgen van Radio 10 is hekkensluiter van de top 5.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Bram Krikke en Marieke Elsinga wonnen voor het tweede jaar op rij de Zilveren RadioSter. Bij de vrouwen werd Marieke op de hielen gezeten door Amber Delil (SLAM!) en Annemieke Schollaardt (NPO Radio 2). Eva Koreman (3FM) en Tineke de Nooij (Radio 5) maken de top 5 compleet.

Bij de mannen eindigde Wilfred Genee op de tweede plaats en staat Gerard Ekdom op de derde plek. Rob van Someren van Radio 10 bezet de vierde positie. Mattie Valk van Qmusic is de hekkensluiter in de top 5.

De Gouden RadioRing werd donderdag voor de veertiende keer uitgereikt.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws