Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Moeder vermoordt 1-jarig dochtertje op haar verjaardag

Frankrijk is opgeschrikt door een gruwelijk gezinsdrama. In Angers heeft een moeder haar 1-jarige dochtertje vermoord en het lichaampje in een kledingcontainer gedumpt.

Het lichaam van het kind werd in een kledingcontainer gevonden

Dochtertje spoorloos

Afgelopen weekend werd er in Angers, Frankrijk, een grote zoekactie georganiseerd om Nathalie S. en haar 1-jarige dochtertje Vanille te vinden. De twee verbleven in een opvanghuis, en men sloeg alarm toen de twee vrijdag niet op tijd terug waren en zaterdag nog steeds ieder spoor ontbrak. Nathalie S. werd zondag in een hotel in Nantes aangetroffen, echter zonder haar 1-jarige dochtertje Vanille.

Kledingcontainer

Nathalie S. verklaarde eerst dat ze Vanille bij een vriendin had achtergelaten, maar dat verhaal rammelde aan alle kanten. Uiteindelijk gaf ze toe dat ze Vanille die vrijdag, op haar verjaardag, had gedood. Het lichaampje had ze in een container voor gedragen kleding achtergelaten.

De bewuste kledingcontainer in Angers (AFP)

Psychisch instabiel

De politie rukte direct uit om de genoemde kledingcontainer te onderzoeken en troffen inderdaad het levenloze lichaam van het 1-jarige meisje aan. Ze is door verstikking om het leven gekomen. De mentale gezondheid van Nathalie S. wordt omschreven als 'psychisch kwetsbaar'. Ze heeft nog een dochter.