Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Naomi noemt broertje 'Holleeder 2.0'

Naomi heeft haar broertje 'in het zonnetje' gezet met een wel heel bijzondere Instagram-post.

Naomi en Michael

Jarig

Naomi Dijkstra, de vriendin van Michael van de Plas, leeft een actief Instagram-leven. Naast via een weekvlog, houdt ze haar fans ook via Instagram op de hoogte van het reilen en zeilen in huize Van der Plas-Dijkstra. Dit keer wijdde ze een post aan haar jarige broertje, die ze op een bijzondere manier 'in het zonnetje' zette.

Holleeder 2.0

Ze schreef bij een lieve foto van haar en haar broertje: "Mijn broer, mijn hartje, mijn grote liefde, mijn main man. Je bent misschien niet het onschuldige “jongetje” dat ik dacht dat je zou worden. Ik zou eerder zeggen Holleeder 2.0. Maar ach wat geeft het. Ik weet iig dat je me altijd zal beschermen. Hou van jou vriend"

Naomi, wat doe je nou?

Waar dit overduidelijk een grapje betrof, reageerden enkele volgers wat verbaasd. "Leuk compliment voor je broertje om hem met Holleeder te vergelijken" en "Niet echt een compliment voor je broertje. Of laat hij ook in opdracht mensen omleggen?" waren enkele van de reacties. Gelukkig heeft Naomi's vader wel in de gaten dat hier gewoon even op z'n Haags de draak met z'n zoon wordt gestoken: "Trots op m'n kinderen", reageerde hij onder de post: