Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Miljuschka luidt het weekend in met sexy kiekje

Dat is lekker wakker worden! Miljuschka Witzenhausen laat ons bijzonder vrolijk het weekend in gaan door haar spannende kiekje.

Is Miljuschka de Mol?

Goeiemorgen!

Miljuschka deelt een foto waar ze (zo lijkt het) met bijzonder weinig textiel om het lijf in bed ligt. Stralend lachend wenst ze haar volgers een goedemorgen. Zelf is ze niet vies van een grapje, dus schrijft ze erbij: 'Jurk door @bjornfrankestyling'. Haar volgers vinden dit wel een goeie grap: 'Waar is je jurk van?' dolt een volger terug. Helemaal uit de lucht vallen komt dat niet: Miljuschka vertelde namelijk van de week dat ze overladen wordt met vragen waar ze haar kleding vandaan haalt. Een mooi compliment!

De Mol

Toch denken veel volgers dat 'Mil' een heel andere reden heeft om zo breeduit te lachen: ze zijn ervan overtuigd dat Miljuschka de Mol is. Zo schrijft iemand: 'Goeiemorgen! Jij bent vrolijk als je wakker wordt.. (molletje)'. Zelf laat Miljuschka er niks over los, het is en blijft dus afwachten wat de volgende aflevering gaat brengen. Bekijk de foto hieronder:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goedemorgen? ? by @liselorechevalier ? by @mettinajagermakeup ? by @linda ? by @bjornfrankestyling

A post shared by Miljuschka (@miljuschka) on