Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

André Hazes emotioneel over Monique: ‘Je bent liefde van mijn leven’

André Hazes is emotioneel in een post op Instagram over zijn vriendin Monique Westenberg. Hazes Jr schrijft bij een foto van hun samen tijdens het programma The Story of my Life: “Jij bent de liefde van mijn leven"

Andre Hazes en Monique

De twee die samen zoon André Jr hebben zijn sinds vorige maand weer een koppel. De twee hebben zolang ze samen zijn al een knipperlicht relatie, maar drie maanden geleden leken de twee definitief uit elkaar. André had namelijk een nieuwe liefde: Bridget Maasland. De media spraken zelfs al over een verloving van de twee, maar uiteindelijk hield het avontuurtje na twee maanden weer op. Volgens beiden had de relatie geen schijn van kans door de aandacht van de media. 

Doodgewone man

Nu is André dus weer terug bij de moeder van zijn zoon. Op Instagram laat hij zijn liefde voor haar spreken. “Op en dag zullen we rust hebben. Ik vooral... Terugdenken aan een tijd waarin je mij liet zijn wie ik ben. Wie ik heel graag wilde zijn. Mij ruimte geeft om dingen te doen die in een normaal gezin niet zou passen, puur omdat ik een doel had. En dat was ervoor te zorgen dat als ik ooit zou sterven, ik niet hoefde te gaan als doodgewone man. Bedankt voor je geduld, je liefde, je hoop, je geloof in ons, je geloof in verbetering en een toekomst, je eindeloze positiviteit en vertrouwen. Jij bent de liefde van mijn leven. Al heb ik je vervloekt, verveeld, verkankerd en vernederd. Love you.’

Monique reageerde onder de post van haar liefde met: “Niemand kent je zoals ik, niemand weet waar jij doorheen bent gegaan. Dat het ‘ten koste van’ is geweest is iets waar wij samen uitkomen. Nu vooruit kijken en leren van de lessen die we samen hebben ervaren de afgelopen jaren.’

Happy Family

Als je de verklaring van André zo leest dan zou je bijna denken dat Monique altijd heeft geweten dat André uiteindelijk bij haar zou terugkeren en Bridget een vooraf afgesproken liefdesavontuurtje was. Gelukkig is André nu niet meer een ‘doodgewone man’ en dus kan hij samen met Monique weer de happy family spelen.