doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Anouk in tranen: 'Ik voel me een slechte moeder'

Anouk zit momenteel vast in Marrakech, Marokko, omdat het land alle vluchten van en naar Nederland geschrapt had. Ze kan inmiddels weer naar huis, maar maakt zich zorgen om haar gezondheid.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Anouk zit vast in Marrakech

Gezondheid 

De zangeres heeft namelijk zwaar astma en dan is het niet verstandig om naar het vliegveld te gaan en in drukke rijen te staan. Ze heeft dan ook een moeilijke beslissing te nemen. Aan de ene kant wil ze erg graag terug naar huis om bij haar kinderen te zijn, maar aan de andere kant loop ze wel een enorm risico als ze het coronavirus toch oploopt. Voor astma-patiënten is het erg gevaarlijk. 

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Ze geeft op Instagram aan ontzettend met de beslissing te hebben geworsteld: 

"Ik wil gaan, maar vind het wel een groot risico. Het is moeilijk want ik voel me een slechte moeder, omdat ik nu niet in het vliegtuig stap. Maar dan denk ik: ik moet ook lange termijn denken. Als ik het oppik, wat dan? Ik wil natuurlijk graag mijn kinderen zien opgroeien."

Vervolgens, in tranen: "Ik moet lange termijn denken en zorgen dat ik veilig blijf. Zodat de kinderen ook veilig zijn." Ze heeft dan ook besloten toch in Marokko te blijven en nog niet naar huis te vliegen.

'Anouk, we missen je'

Dominique, de vriend van Anouk, geeft aan dat ondanks dat het thuisfront haar ontzettend mist, ze volledig achter haar beslissing staan: "Hoe graag we haar ook thuis zouden willen hebben, zijn we i.v.m haar astmaklachten bang voor wat het virus met haar zal doen, dus willen we geen risico nemen We moeten denken aan de lange termijn."

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Langetermijngevolgen, onzekerheid wat de beste keuze is..moeilijkste beslissing ooit denk ik wel

A post shared by anouk (@anouk) on

Laatste nieuws