doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Barbie laat van zich horen na ziekenhuisopname

Zondagavond is Samantha de Jong, ook bekend als Barbie, ernstig gewond geraakt tijdens een auto-ongeluk. De ex-realityster laat nu weten hoe het gaat.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Barbie laat van zich horen na ziekenhuisopname

Zware hersenschudding

"Het gaat naar omstandigheden goed", vertelt Samantha tegenover Shownieuws. De blondine heeft een zware hersenschudding, gebroken rib en meerder rug- en nekwervels gekneusd. Ook laat ze weten dat ze zich vrijwel niks van het ongeluk kan herinneren. 

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

"Van het ongeluk kan ik mij nauwelijks iets herinneren. Ik herinner mij de klap tegen de muur en dat ik door de auto heen vloog met mijn hoofd tegen de ruit. Daarna werd ik de volgende dag pas wakker in het ziekenhuis."

Ongeluk

Samantha zat als bijrijder in de auto toen de chauffeur de macht over het stuur verloor. De auto botste hierna onder andere tegen het hekwerk van een viaduct. De twee andere inzittenden hebben inmiddels het ziekenhuis verlaten. 

De blondine heeft een harde klap gehad en de situatie was dan ook erg onzeker, liet voormalig manager Jake weten. "De vraag is nog of Samantha dit zal overleven en als dit al het geval is, wat de blijvende schade zal zijn."

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws