Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Rachel zat volgens Stanley Hazes ook achter hem aan: 'Mediageil en geldbelust'

Rachel blijkt niet alleen problemen te hebben met de naam van André Hazes junior, de weduwe zat ook achter Hazes-neef Stanley aan, vertelt hij.

Hazes

Stanley Hazes, de neef van, haalt uit naar Rachel. In weekblad Party vertelt de zanger dat Rachel Hazes een advocaat op hem af heeft gestuurd. Hoe lang geleden dat was, wordt niet helemaal duidelijk, maar de reden waarom Rachel een raadsman inschakelde, klinkt vrij bekend in de oren.

Rachel deed volgens Stanley Hazes een poging om hem te verbieden onder zijn eigen naam op te treden. Net zoals ze dat nu probeert bij haar bloedeigen zoon. Rachel heeft alle rechten van de Hazes-naam in handen en zou willen voorkomen dat anderen ook financieel profiteren van de naam.

'Oprotten'

Stanley Hazes was echter niet onder de indruk van de advocaat. Hij maakte hem duidelijk dat hij 'op moet rotten', zo is te lezen in de Party. Daarna zou Stanley niks meer van Rachel of haar advocaat gehoord hebben.

Niet lang geleden werd bekend dat Rachel nu wil dat zoon André Hazes junior stopt met optreden onder die naam. Neef Stanley vindt dat onbegrijpelijk en dacht zelfs dat het 'fake nieuws' was. Het feit dat Rachel zulke stappen onderneemt tegen haar eigen zoon bestempelt de Hazes-neef als 'dieptriest' en 'onmenselijk'.

Volgens hem is het Rachel enkel en alleen te doen om de knaken. Ze zou rijk willen worden over de rug van de Hazes-familie, terwijl ze zelf niet eens 'DNA van een Hazes' heeft.

Stanley: "Die vrouw is in mijn ogen niet wijs, die is niet goed. Ik vind haar mediageil en geldbelust."

Zoveelste Hazes-rel

Het gedoe om de Hazes-naam is al de zoveelste rel binnen de familie. En ondertussen speelt er ook nog een zaak tussen dochter Roxeanne en Rachel om de erfenis van wijlen André senior. Dreetje hield zich daar in eerste instantie buiten, maar roddelkanalen stellen dat junior nu aan aan de kant van zijn zusje staat. Rachel zou het gedoe rondom de Hazes-naam vervolgens ingezet hebben om haar zoon onder druk te zetten, aldus de geruchten.

Onze voorspelling: Rachel, Roxeanne en Dreetje vieren ook dit jaar geen gezamenlijk kerstfeest.

Entertainment
  • Media Courant, Party
  • NL Beeld / Patrick van Emst