Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Van Kimberley voor Quint

In Panorama’s VanVoor, de langstlopende rubriek van Nederland, draagt een bijzondere dame (misschien wel je buurvrouw!) een sexy foto van zichzelf op aan een bijzonder iemand in haar leven of met een andere mooie reden. Deze week: Kimberley Jesse (“Da’s mijn echte naam!”, 40) uit het Gelderse Ochten.

Van

Kimberley is department manager bij H&M, moeder van drie kinderen, doet veel aan fitness én is gek op netflixen: “Ik kijk nu voor de tweede keer alle afleveringen van House, heerlijk!”

“Heel cliché misschien, maar toen ik mijn man Quint leerde kennen, was hij nog mijn leidinggevende. En dan had hij ook nog een relatie, dus dat waren twee dingen die eigenlijk niet konden. Maar hij was heel keurig en netjes: hij verbrak eerst zijn relatie voordat we überhaupt voor het eerst zoenden. Ik weet nog dat hij zei: Je neemt me nu niet in de maling hè! Want hij gaf zijn hele leven op voor mij. Maar natuurlijk wilde ik hem. Het was meteen raak toen we elkaar voor het eerst zagen en we wisten meteen: dit is het. En alleen al door het feit dat hij alles zo correct deed, vertrouwde ik hem blind, en nog steeds.”

‘Quint en ik wisten meteen: dit is het!’

“Quint is er altijd voor mij en de kinderen, maar ook voor anderen. Tot de laatste snik is hij er, of het nu goed of slecht met je gaat. Hij steunt mij in alles wat ik doe, ook in een fotoshoot als deze. Nog niet zo heel lang geleden, na mijn tweede zwangerschap, vond ik dat er wel een kilootje af mocht, maar nu ben ik helemaal tevreden met mezelf. Deze foto smaakt dus zeker naar meer!”

Foto: toonen-wientjens.com
Haar & make-up: Jedidjah Kuijten

Ook iemand verrassen met een mooie foto? Meld je dan nu aan op vanvoor@panorama.nl!

Entertainment
  • toonen-wientjens.com