Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

ZIEN: Jutta Leerdam toont perfect gevormde kadetjes tijdens zweterige workout

Hoe kom je aan perfecte billen? Kei- en keihard werken in de sportschool. Kijk maar naar Jutta.

Jutta

Schaatskoningin Jutta Leerdam draait al even mee als professionele atlete en in de afgelopen jaren pakte ze meerdere gouden plakken tijdens verschillende NK's en WK's. Haar favoriete afstanden: de 500, 1000 en 1500 meter. Tussen het voorjaar van 2022 tot april van 2024 schaatste de blondine voor Jumbo, maar toen haar contract afliep begon de geruchtenmolen te draaien. Zo zou Leerdam een contract bij IKO tekenen, een Gronings schaatsteam waar ook schaatssters als Joy Beune en Michelle de Jong onder contract staan.

Dat kwam uiteindelijk toch niet rond. Leerdam besloot op het allerlaatste moment voor een soloroute te kiezen. Dus schaatsen zonder team. "Het is vaak stressvol, het is soms eenzaam, maar als ik win, is het het waard", zei ze enkele maanden terug over die beslissing. Op dit moment ligt haar focus op de Olympische Winterspelen in 2026.

Knallen in de gym

Of ze zonder schaatsploeg wel een beetje fit blijft? Ab-so-luut. De wereldkampioene beukt, klapt en rost de nodige kilo's weg in de sportschool, zo blijkt uit meerdere foto's en video's die ze deelt op Instagram.

Naar verluidt traint Leerdam verder met trainer Kosta Poltavets. Ook wordt ze ondersteund door de De Koninklijke Nederlandsche Schaatsenrijders Bond (KNSB).

Jake Paul

De laatste jaren gaat het niet alleen vaak over Jutta's prestaties op de schaatsbaan of haar fijne Instagram-plaatjes, maar ook over haar relatie met Jake Paul. In april 2023 werd bekend dat de twee een relatie hebben.

Paul is ooit begonnen als Disney-sterretje en speelde in kinderseries. Daarna begon hij een eigen YouTube-kanaal, dat inmiddels gevolgd wordt door 20 miljoen mensen.

De influencer maakte enkele jaren terug de overstap naar de bokswereld, maar ging tot dusver vooral de strijd aan met de vergane glorie uit de vechtsport. Zo versloeg hij onder anderen de 39-jarige voormalig MMA-ster Ben Askren en de 41-jarige Tyron Woodley, die ooit UFC-wereldkampioen was.

Later nam hij het op tegen een echte bokser, namelijk Tommy Fury (het broertje van wereldkampioen zwaargewicht Tyson). Die pot verloor hij. Zijn laatste gevecht - Paul bokste op 20 juli tegen MMA'er en bare-knuckle-bokser Mike Perry (32) - won hij.

Inmiddels staat de teller voor Jake Paul op 11 gevechten; 10 keer winst (waarvan 7 KO's), en 1 keer verlies.

Op vrijdag 15 november neemt Paul het op tegen de levende legende en oud-kampioen zwaargewicht boksen Mike Tyson.

Entertainment
  • NL Beeld / Proshots