Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: zusje (24) van Miley Cyrus deelt bizarre 'blootfoto' op Instagram

Noah Cyrus draagt wel íets, maar of we dit als volwaardige jurk mogen rekenen...

Cyrus

Miley Cyrus (31) is al jaren een gevestigde naam in het land der Hollywood-sterren. De dochter van countryzanger Billy Ray Cyrus brak als tiener door als actrice - Hannah Montana - en groeide later uit tot retepopulaire popster.

Her en der zorgde Miley ook voor een beetje controverse, zoals met haar optreden voor de MTV Video Music Award (VMA's). Op het podium trok de zangeres bijna al haar kleren uit, twerkte met haar tong uit haar giechel en trommelde op de achterbumpers van de aanwezige danseressen. Maar inmiddels weten we dat ook haar jongere zusje Noah (24) niks van preutsheid moet hebben.

Verpakt als hamlap

Zo knalde ze drie dagen geleden een foto online - klik hier voor het plaatje - waarop ze niet meer draagt dan een jurk van doorzichtig plastic. Het blijkt te gaan om een creatie van het Zwitserse merk Prototype.

Prototype komt wel vaker met bijzonder pikante outfits op de proppen, zoals de doorzichtige poncho waarin Bianca Censori - de vrouw van Kanye West - laatst gespot werd. Het merk staat bekend om 'upcycling'; produceren zonder nieuw materiaal te gebruiken. Eigenaren Laura Beham en Callum Pidgeon kregen daar vorig jaar nog een designprijs voor.

'Condoom'

Hartstikke duurzaam dus, die Prototype-jurken, maar lang niet iedereen is fan. Zo schrijft iemand "Het condoom dat je vader 24 jaar geleden onder het bed heeft achtergelaten" onder de foto van Noah Cyrus. Een ander: "Wanneer je zus gigaberoemd is en je voelt je niet gezien."

Zelf moeten wij eerder denken aan alles wat je ziet in de etalage bij de plaatselijke slager. Wel fan van de 'jurk'? Het ding schijnt voor vrouwen én mannen te zijn. Valentijnsdag is net voorbij, maar wellicht kun je de outfit over een tijdje in de uitverkoop scoren. Dan kun je 14 februari 2025 mooi verpakt op de bank gaan liggen wachten tot je vriendin thuiskomt. Gegarandeerd een succes.

Entertainment
  • AD
  • NL Beeld / Instar