Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Kim Feenstra (38) kruipt in pikante lingerie achter het stuur

Toet, toet!

Kim Feenstra

Hou je ogen op de weg, anders gebeuren er ongelukken. Wat dat betreft hopen we dat Feenstra niet daadwerkelijk de weg op gaat in haar doorschijnende pakje. Veel mannen zullen dan immers een hoop verkeersborden, stoplichten en andere weggebruikers uit het oog verliezen. Heel begrijpelijk, aangezien het voormalig topmodel er piekfijn uitziet in haar outfit.

Bovenstaande foto's plaatste Feenstra op haar Instagram-pagina. De beelden laten zien dat de wulpse brunette achter het stuur kruipt van een dikke Jeep Cherokee. De handen niet op kwart voor drie, maar op hele andere posities. En dat kan prima, zolang je niet met honderdzoveel over de snelweg blaast.

Kim heeft wel iets met lingerie

Het is niet de eerste keer dat Kim Feenstra lingerie showt via haar social media-kanalen. Regelmatig plaatst de Groningse foto's waarop ze verschillende pakjes en setjes draagt. En altijd van Christine le Duc. Met dat merk heeft ze namelijk een samenwerking. Eerder werd ze vooral ingehuurd om de Le Duc-creaties aan de man vrouw te brengen, maar inmiddels heeft ze zelfs een eigen lijn opgezet met het merk. Die heet Christine by Kim.

Bovenstaande foto is een ander voorbeeld van de samenwerking tussen het model en het pikante lingeriemerk. En ook de Instagram-pagina van Christine le Duc zelf staat vol met Kim.

Draait al tijdje mee

Feenstra draait inmiddels al best een tijdje mee in de wereld van de mode. In 2006 - Kim was toen 21 - won ze Holland's Next Top Model en in de jaren erna groeide ze uit tot succesvol model voor verschillende grote merken. In 2020 kreeg ze een zoon samen met oud-voetballer Stanley Tailor. Kim: "Maar ik ben trotser dan ooit op mijn lichaam want ik heb een kind gedragen. En dat je daar dan nu de sporen van ziet, so f*cking be it."

Entertainment
  • Instagram Kim Feenstra
  • NL Beeld / Patrick van Emst