Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'Mohamed Ihattaren wordt vervolgd voor mishandeling van eigen vrouw'

De voormalig speler van PSV en Ajax moet voor de rechter verschijnen. Dat bevestigen ingewijden aan het ANP.

Ihattaren

Justitie spreekt enkel van een '21-jarige man uit Vleuten', maar meerdere media-platformen - Crimesite, Telegraaf - schrijven dat Mohamed Ihattaren volgens ingewijde bronnen vervolgd wordt. Reden voor de vervolging zou een verdenking zijn van mishandeling van zijn vrouw en influencer Yasmine.

De verdenkingen

In februari 2023 werd Ihattaren opgepakt na de vermeende mishandeling van Yasmine. De voetballer en de toen 18-jarige Yasmine waren toen naar verluidt tijdelijk uit elkaar. De vrouw zou zelf naar de politie zijn gestapt om aangifte te doen, maar trok volgens bronnen de aangifte weer in. Het OM heeft echter geen aangifte nodig om een verdachte van mishandeling te vervolgen. Later zijn de twee alsnog in het huwelijksbootje gestapt.

Ihattaren zou ook vervolgd worden voor poging tot uitlokking of bedreiging. Het OM stelt tegenover de Telegraaf dat later duidelijk zal worden waar dat precies om gaat. De datum van de zitting is nog niet bekend.

Nieuw avontuur

Het nieuws over Mohamed Ihattaren komt op een opvallend moment. De voetballer staat op het punt om zijn op de klippen gelopen carrière weer nieuw leven in te blazen. Na mislukte avonturen bij PSV, Ajax, Juventus en Sampdoria, plus verhalen over banden met de mocro maffia, krijgt Ihattaren een nieuwe kans bij Slavia Praag.

Misdaad
  • NL Beeld / Proshots